
- Żelatyna wołowa, biała 50 g
- Salami z indyka w plastrach, 200 g
- Ciasto knafeh (kadayif), baza do dań, 400 g
- Makaron Szarije, (sherije, sharije, szerije, vermiczeli)) 500 g
- Pestki melona super prażone Al-Samir, 300 g
- Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, 250 ml
- Harrisa (Le Phare Du Cap Bon) Ostra pasta paprykowa, 135 g
- Kiełbaski drobiowe, parówki, halal 400 g
- Salami z indyka i wołowiny, 400 g SUNTAT
- Gotowany bobik po egipsku (Ful, Foul Medammas), 400 g
Przyprawa do ciasta kaak (kahk), 50 g





Opis
Przyprawa do ciasta kaak (kahk), 50 g
Przyprawa niezbędna do wypieku popularnych na Bliskim Wschodzie paluchów z ciasta chlebowego - kaak (kahk). Sucharki te to przysmak dzieci, to również wypiek tradycyjnie przygotowywany w czasie Ramadanu.
Przyprawa może być z powodzeniem wykorzystywana do innych ciast.
Skład: Fenkuł, anyż, imbir, goździki
Opakowanie foliowe 50 g