
- Żelatyna wołowa, biała 50 g
- Salami z indyka w plastrach, 200 g
- Ciasto knafeh (kadayif), baza do dań, 400 g
- Makaron Szarije, (sherije, sharije, szerije, vermiczeli)) 500 g
- Pestki melona super prażone Al-Samir, 300 g
- Kiełbaski drobiowe, parówki, halal 400 g
- Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, 250 ml
- Harrisa (Le Phare Du Cap Bon) Ostra pasta paprykowa, 135 g
- Salami z indyka i wołowiny, 400 g SUNTAT
- Gotowany bobik po egipsku (Ful, Foul Medammas), 400 g
Papryczki konserwowe, pikle paprykowe, Khater 2900g





Opis
Papryczki konserwowe, pikle paprykowe, 2900 g
Pyszne papryczki lekko ostre w zalewie konserwowej lekko kwaśnej. Niezbędny dodatek do dań kuchni arabskiej. Zwykle podawany w miseczkach jako oddzielna przystawka lub jako dodatek, akcent do dania głównego
Skład: papryka, woda, sól, kwasek cytrynowy.
Opakowanie: szklany słój
Waga netto: 2900 g
Waga odcieku: 1300 g
Wartości odżywcze: porcja 100 g
Kalorie 10
Sód: 7,6 g
Węglowodany: 2,5 g
Białko: 0,5 g
Witamina A: 2%
Witamina C: 2%
Wapń: 2%
Żelazo: 2%