
- Żelatyna wołowa, biała 50 g
- Salami z indyka w plastrach, 200 g
- Ciasto knafeh (kadayif), baza do dań, 400 g
- Makaron Szarije, (sherije, sharije, szerije, vermiczeli)) 500 g
- Pestki melona super prażone Al-Samir, 300 g
- Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, 250 ml
- Harrisa (Le Phare Du Cap Bon) Ostra pasta paprykowa, 135 g
- Kiełbaski drobiowe, parówki, halal 400 g
- Salami z indyka i wołowiny, 400 g SUNTAT
- Gotowany bobik po egipsku (Ful, Foul Medammas), 400 g
Harrisa (Le Phare Du Cap Bon) Ostra pasta paprykowa, 70 g





Opis
Harrisa - Ostra pasta z papryczek chilli z dodatkiem przypraw.
Doskonały dodatek do dań i kanapek dla lubiących na ostro.
Wygodna forma aplikacji i przechowywania - tubka z zakrętką.
Skład: papryka chili, czosnek, kolendra, kumin, sól.
Opakowanie tubka o wadze 70 g w tekturowym kartoniku
Wartości odżywcze w 100 g
Energia - 72 cal
Białko - 2,8 g
Węglowodany - 10,6 g
Tłuszcz - 2,3 g