
- Żelatyna wołowa, biała 50 g
- Salami z indyka w plastrach, 200 g
- Ciasto knafeh (kadayif), baza do dań, 400 g
- Makaron Szarije, (sherije, sharije, szerije, vermiczeli)) 500 g
- Pestki melona super prażone Al-Samir, 300 g
- Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, 250 ml
- Harrisa (Le Phare Du Cap Bon) Ostra pasta paprykowa, 135 g
- Kiełbaski drobiowe, parówki, halal 400 g
- Salami z indyka i wołowiny, 400 g SUNTAT
- Gotowany bobik po egipsku (Ful, Foul Medammas), 400 g
Chałwa sezamowa z kakao, Sebahat 350 g





Opis
Chałwa sezamowa z kakao, Sebahat 350 g
Turecka chałwa sezamowa o delikatnym waniliowym smaku z dodatkiem kakao. Spożywana jako deser lub może być używana do smarowania pieczywa.
Skład: pasta sezamowa tahini (55%), cukier, syrop glukozowy, ekstrakt z mydlnicy lekarskiej, zakwaszacz: kwas cytrynowy E330, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych (olej palmowy), kakao (1%), aromat (wanilia).
Wartości odżywcze (100 g):
Kalorie 543 kcal / 2265 kJ
Tłuszcz: 33,1 g (w tym nasycone: 5,6 g)
Węglowodany: 47,7 g
(w tym cukier: 47,3 g)
Białko: 11,3 g
Błonnik: 4,5 g
Sól: 0,27 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca
Opakowanie: pudełko 350 g