

- Zatar (Zaatar) Halabi, receptura syryjska, 400 g
- Mahlep (mahaleb), zmielone ziarna wiśni wonnej, 50 g
- Żelatyna wołowa, biała 50 g
- Miseczka gliniana do zapiekania
- Ciasteczko mamoul (mamul) z daktylami, 21g
- Salami z indyka w plastrach, 200 g
- Ciasto knafeh (kadayif), baza do dań, 400 g
- Mariamija (mariamije) 50g
- Woda różana, 250 ml
- Woda różana, 500 ml
Linki
-
NovaStudio Pracownia Witrażu
Nie samym sklepem żyje człowiek ;) Oto czym zajmujemy się jak nie pakujemy paczek.
Arabskie smaki od kuchni - nasz blog
Przepisy, ciekawostki, wspominki, zdjęcia. Trzeba być :)
Orientalne i lokalne nurkowanie
Orientalne wyprawy rowerowe
Fotografia podróżnicza Parzuchowskich
Smaczne, zdrowe gotowanie
