Ajvar łagodny 680 g

Doskonała łagodna pasta paprykowo-warzywna. maczny dodatek do kanapek, zapiekanek, do zimnych mięs i wędlin.
Dostępność: dostępny
Ajvar pikantny 680 g

Doskonała pasta paprykowo-warzywna. Pikantna, z zawartością papryczek peperoni. Smaczny dodatek do kanapek, zapiekanek, do zimnych mięs i wędlin.
Dostępność: dostępny
Bakłażan pieczony, 510 g

Bakłażan pieczony. Półprodukt do przygotowania np. mtebbalu (baba ghanoush), czyli pasty z pieczonego bakłażana z dodatkiem pasty sezamowej tahini, jogurtu i czosnku.
Dostępność: dostępny
Czarne oliwki Marmarabirlik, Ekstra, 0,5 kg

Czarne oliwki Gemlik z pestką. Bez środków konserwujących. 321-350 szt. na kilogram. Opakowanie 0,5 kg
Dostępność: dostępny
Czarne oliwki Marmarabirlik, HIPER 200 g

Czarne oliwki Gemlik z pestką. Bez środków konserwujących. 230-280 szt. na kilogram. Opakowanie 0,20 kg
Dostępność: dostępny
Czarne oliwki Marmarabirlik, LUKS 200 g

Czarne oliwki Gemlik z pestką. Bez środków konserwujących. 381-410 szt. na kilogram. Opakowanie 0,20 kg
Dostępność: dostępny
Czarne oliwki Marmarabirlik, Super, 0,5 kg

Czarne oliwki z sadów Gemlik z pestką. Bez środków konserwujących. 261-290 szt. na kilogram. Opakowanie 0,5 kg
Dostępność: dostępny
Dip z ostrej czerwonej papryki z nasionkami, Durra 360 g

Dip ze zmiażdżonej ostrej papryki czerwonej z ziarenkami.
Dostępność: dostępny
Dzikie ogórki konserwowe Khater, 2700 g

Oryginalna konserwowa libańska przystawka lub dodatek do dań. Smaczne i oryginalne ogórki tzw. dzikie.
Dostępność: dostępny
Dzikie ogórki konserwowe Khater, 600 g

Oryginalna konserwowa libańska przystawka lub dodatek do dań. Smaczne i oryginalne ogórki tzw. dzikie.
Dostępność: dostępny
Dzikie ogórki konserwowe Khater, 800 g

Oryginalna konserwowa libańska przystawka lub dodatek do dań. Smaczne i oryginalne ogórki tzw. dzikie.
Dostępność: dostępny
Gotowany bobik z cieciorką (Ful, Foul Medammas), 400 g

Gotowe danie do podawania na ciepło. Doskonałe, sycące danie. Często podawane na śniadanie z sałatką z pomidorów, oliwą.
Dostępność: dostępny
