Gałka muszkatołowa cała 5szt.

Gałka muszkatołowa 5 szt.
Przyprawa popularna w naszej kuchni - wysuszone ziarna wiecznie zielonego drzewa uprawianego w Indonezji, Sri Lance i na Karaibach o intensywnym korzennym aromacie i lekko gorzkawym smaku.
Dostępność: dostępny
Gałka muszkatołowa mielona 100 g

Mielone ziarna wiecznie zielonego drzewa uprawianego w Indonezji, Sri Lance i na Karaibach o intensywnym korzennym aromacie i lekko gorzkawym smaku.
Dostępność: dostępny
Gałka muszkatołowa mielona 50 g

Gałka muszkatołowa mielona 50 g
Mielone ziarna wiecznie zielonego drzewa uprawianego w Indonezji, Sri Lance i na Karaibach o intensywnym korzennym aromacie i lekko gorzkawym smaku.
Dostępność: dostępny
Kiszone cytryny z szafranem 660g net

Kiszone cytryny to składnik kuchni szeroko stosowany w kuchni Magrebu, szczególnie w Maroku. Kiszone cytryny dodawane są do tadżinu i innych dań nadając im kwaskową, owocową nutę.
Dostępność: spodziewana dostawa
Kminek mielony, 50 g

Aromatyczna przyprawa w postaci zmielonych ziaren, doskonale wpływająca na trawienie.
Dostępność: dostępny
Kolendra - liście suszone, 20 g

Suszone liście kolendry. Aromatyczna przyprawa w postaci suszu.
Dostępność: dostępny
Kumin mielony, 250 g

Kumin, kmin rzymski. Aromatyczna przyprawa doskonale wpływająca na trawienie.
Dostępność: dostępny
Kumin ziarno, 50 g

Aromatyczna przyprawa doskonale wpływająca na trawienie. Opakowanie folia 50 g
Dostępność: dostępny
Kurkuma, 250 g

Kurkuma - proszkowany korzeń ostryżu długiego, rosnącego w Azji kuzyna imbiru. Historycznie używana do barwienia potraw, współcześnie wykorzystywana jest jako przyprawa, ma też właściwości lecznicze. Wchodzi w skład mieszanek przyprawowych, z których najpopularniejsza - curry swój żółty kolor zawdzięcza właśnie kurkumie.
Dostępność: dostępny
Kurkuma, 50 g

Kurkuma - proszkowany korzeń ostryżu długiego, rosnącego w Azji kuzyna imbiru. Historycznie używana do barwienia potraw, współcześnie wykorzystywana jest jako przyprawa, ma też właściwości lecznicze. Wchodzi w skład mieszanek przyprawowych, z których najpopularniejsza - curry swój żółty kolor zawdzięcza właśnie kurkumie.
Dostępność: dostępny
Kwiat muszkatołowy - macis, 20 g

Kwiat muszkatołowy - macis 20 g. Przyprawa popularna w naszej kuchni - wysuszone ziarna wiecznie zielonego drzewa uprawianego w Indonezji, Sri Lance i na Karaibach o intensywnym korzennym aromacie i lekko gorzkawym smaku.
Dostępność: dostępny
Liść laurowy 50 gr, Khater

Liść laurowy to aromatyczny liść powszechnie stosowany w kuchni. Pochodzi z rośliny wawrzyn. Świeże lub suszone liście laurowe są wykorzystywane do gotowania w celu uzyskania charakterystycznego smaku i zapachu. Liść laurowy pomaga w trawieniu ciężkostrawnych dań.
Dostępność: dostępny
