

- Woda różana, 500 ml
- Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, 250 ml
- Woda z kwiatów pomarańczy, 250 ml
- Ciasto knafeh (kadayif), baza do dań, 400 g
- Mariamija (mariamije) 50g
- Woda z kwiatów pomarańczy, 500 ml
- Moghrabieh, mograbie, gruby kuskus z pszenicy, 900 g
- Łubin słodki, 0,9 kg
- Sumak, 75 g
- Napój z guawy, 250 ml
Melasa karobowa 380g, Yurrtan

Melasa karobowa. Słodka, kremowa, o konsystencji miodu, doskonała alternatywa dla tradycyjnych substancji słodzących.
Dostępność: dostępny
Melasa karobowa 700 g, Yurrtan

Melasa karobowa. Słodka, kremowa, o konsystencji miodu, doskonała alternatywa dla tradycyjnych substancji słodzących.
Dostępność: dostępny
Melasa z winogron, Üzüm Pekmezi, 380g Yurttan

Melasa winogronowa. Słodka, kremowa, o konsystencji miodu. Wymieszana z tahini jest przysmakiem do smarowania pieczywa, naleśników, placków. Świetna jako dodatek do dań i deserów.
Dostępność: dostępny
Melasa z winogron, Üzüm Pekmezi, 700 g Yurttan

Melasa winogronowa. Słodka, kremowa, o konsystencji miodu. Wymieszana z tahini jest przysmakiem do smarowania pieczywa, naleśników, placków. Świetna jako dodatek do dań i deserów.
Dostępność: dostępny
Pasta daktylowa, 900 g

Pasta z daktyli. Przecier daktylowy jest suszony / odparowywany do postaci elastycznej masy. Niezbędny składnik do przygotowania ciasteczek ma'amoul. Świetna do innych ciast i deserów lub jedzenia w charakterze ciągutki.
Dostępność: dostępny
Melasa z daktyli, Dbs 450 g BASRA

Melasa z daktyli. Zwana też miodem daktylowym. Słodka, kremowa, o konstystencji miodu. Pyszny dodatek do dań i kanapek.
Dostępność: dostępny
Melasa z daktyli, Dbs 600 g DURRA

Melasa z daktyli. Zwana też miodem daktylowym. Słodka, kremowa, o konstystencji miodu. Pyszny dodatek do dań i kanapek, naleśników, placków, ciast. Doskonale zastępuje cukier.
Dostępność: dostępny
Melasa z morwy, Dut Pekmezi, 380 g Yurrtan

Melasa z morwy. Słodka, kremowa, o konstystencji miodu. Doskonale zastępuje cukier. Pyszny dodatek do placków, naleśników i kanapek.
Dostępność: dostępny
Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, Chtoura Gaarden, 500 ml

Skoncentrowany syrop z granatów. Smakowita gęsta melasa z granatów dodawana do deserów, do przygotowania napojów, do sałatek. Smak słodko-kwaśny. Doskonały składnik do przygotowywania marynat do mięs.
Dostępność: dostępny
Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, 250 ml

Skoncentrowany syrop z granatów. Dodatek do marynat do mięs i sosów do sałatek, baza do soków. Gęsty, aromatyczny, naturalny.
Dostępność: dostępny
