Pasta z zielonych oliwek, CILOGLU, 185 g
Pasta z zielonych oliwek z przyprawami, do dań lub na kanapkę.
Dostępność: brak towaru
Pasta z czarnych oliwek, CILOGLU, 185 g
Pasta z czarnych oliwek z przyprawami, do dań lub na kanapkę.
Dostępność: dostępny
Parówki wołowe, PINAR SOSIS, halal. Puszka 550 g
Kiełbaski wołowe podwędzane w naturalnej skórce, sporządzone z wołowiny halal, zawartość czystego mięsa wołowego 75%. W zalewie. Przygotowanie produktu do spożycia - nie gotować, pozostawić na 10 min. w gorącej wodzie.
Dostępność: dostępny
Papryka słodka, czerwona, marynowana, SUNTAT, 650 g(370 g)
Odkryj intensywny smak i aromat naszej marynowanej czerwonej papryki słodkiej marki SUNTAT, dostępnej w opakowaniu 650 g (370 g netto). Nasza papryka została starannie wyselekcjonowana i przygotowana, aby zachować swoją świeżość i delikatność, zapewniając jednocześnie bogactwo smaku i konsystencji. Doskonała jako dodatek do sałatek, kanapek, dań głównych czy przekąsek. Spróbuj teraz naszej marynowanej papryki słodkiej i dodaj wyjątkowy smak Twoim potrawom!
Dostępność: dostępny
Papryczki konserwowe, pikle paprykowe, 600g
Pyszne papryczki lekko ostre w zalewie konserwowej lekko kwaśnej.
Dostępność: dostępny
Okra w sosie pomidorowym, 300 g
W tym daniu gotowym okra jest w sosie pomidorowym z dodatkiem cebuli, czosnku, oleju słonecznikowego i przypraw.
Dostępność: dostępny
Mloukhieh, mlukije, 200 g
Suszone liście rośliny (Corchorus Corchorus L.). Inne nazwy to: molokheya, mulukhiya. Daleki kuzyn szpinaku jest składnikiem tradycyjnej bliskowschodniej potrawy o tej samej nazwie.
Dostępność: dostępny
Makdous, makdus - bakłażany nadziewane orzechami z papryką, 900 g
Makdous - bakłażany nadziewane orzechami z papryką. Przygotowane wedle receptury libańskiej, bakłażany miękkie i soczyste o lekko kwaskowym smaku nadziewane orzechami włoskimi i lekko ostrą czerwoną papryką. Konserwowane w oleju słonecznikowym.
Dostępność: dostępny
Makdous, makdus - bakłażany nadziewane orzechami z papryką, 550 g
Makdous - bakłażany nadziewane orzechami z papryką. Tradycyjna arabska przekąska. Przygotowane wedle receptury libańskiej, bakłażany miękkie i soczyste o lekko kwaskowym smaku nadziewane orzechami włoskimi, czosnkiem i lekko ostrą czerwoną papryką. Konserwowane w oleju słonecznikowym.
Dostępność: dostępny
Kiełbaski wołowe, AVCI SOSIS, halal. Puszka 550 g
Kiełbaski wołowe podwędzane w naturalnej skórce, sporządzone z wołowiny halal, zawartość czystego mięsa wołowego 75%. W zalewie. Przygotowanie produktu do spożycia - nie gotować, pozostawić na 10 min. w gorącej wodzie.
Dostępność: dostępny
Kapusta biała, marynowana, śródziemnomorska, SUNTAT, 620 g(310 g)
Kapusta marynowana w stylu śródziemnomorskim w słoiczku, firmy SUNTAT.
Dostępność: dostępny
Instant Falafel – mieszanka, KHATER, 200 g
Mieszanka gotowa do przygotowania pysznych kotlecików z cieciorki.
Dostępność: brak towaru