

- Zatar (Zaatar) Halabi, receptura syryjska, 400 g
- Mahlep (mahaleb), zmielone ziarna wiśni wonnej, 50 g
- Żelatyna wołowa, biała 50 g
- Miseczka gliniana do zapiekania
- Ciasteczko mamoul (mamul) z daktylami, 21g
- Salami z indyka w plastrach, 200 g
- Ciasto knafeh (kadayif), baza do dań, 400 g
- Mariamija (mariamije) 50g
- Woda różana, 250 ml
- Woda różana, 500 ml
Chałwa naturalna z pistacjami, 300 g Boltat

Turecka chałwa sezamowa z pistacjami. Doskonały smak za niewygórowaną cenę. Produkt halal.
Dostępność: dostępny
Chałwa naturalna z pistacjami, Khater, 400 g

Chałwa o smaku naturalnym z dodatkiem pistacji. Doskonały deser do podjadania łyżeczką, dodatek do deserów, ciast czy bułki z masłem. Produkt halal.
Dostępność: dostępny
Chałwa naturalna z pistacjami, Khater, 800 g

Chałwa o smaku naturalnym z dodatkiem pistacji. Doskonały deser do podjadania łyżeczką, dodatek do deserów, ciast czy bułki z masłem. Produkt halal.
Dostępność: dostępny
Chałwa naturalna, Khater, 400 g

Chałwa o smaku naturalnym, waniliowym. Doskonały deser do podjadania łyżeczką, dodatek do deserów, ciast czy bułki z masłem. Produkt halal.
Dostępność: dostępny
Chałwa naturalna, Khater, 800 g

Chałwa o smaku naturalnym, waniliowym. Doskonały deser do podjadania łyżeczką, dodatek do deserów, ciast czy bułki z masłem. Produkt halal.
Dostępność: dostępny
Chałwa waniliowa, z pistacjami, Durra 700 g

Chałwa sezamowa o smaku waniliowym z orzechami pistacjowymi znanej firmy Durra.
Dostępność: dostępny
Chałwa z kakao, 300 g Boltat

Turecka chałwa sezamowa z kako. Doskonały smak za niewygórowaną cenę. Produkt halal.
Dostępność: dostępny
Pismaniye Kłębki bawełny z pistacjami, pismanije, tacka 200 g

Orientalny przysmak. Rozpływająca się w ustach słodycz przypominająca watę cukrową. Dodatek mielonych pistacji wzbogaca smak słodkości.
Dostępność: dostępny
Pismaniye w czekoladzie, Cikolata Kapli Pismaniye 220 g

Pismaniye w czekoladzie posypane wiórkami kokosowymi i pistacjami.
Dostępność: spodziewana dostawa
Tahini, tahina, pasta sezamowa, Khater 400 g

Tahini używana jest do przygotowywania wielu potraw, m.in. jako dodatek do hummusu i pasty z bakłażanów, sosu tahini, do deserów. Wymieszana z miodem lub melasą owocową stanowi smaczne smarowidło do kanapek, placków czy naleśników.
Dostępność: dostępny
Pismaniye (Pişmaniye, pismanije) kłębki kakaowo-waniliowe, 180 g

Tradycyjny deser turecki z nutą wanilii i kakao. W smaku przypomina watę cukrową o smaku chałwy.
Dostępność: spodziewana dostawa
