Pistacje, orzechy pistacjowe niesolone, łuskane, 500 g

Orzechy pistacjowe łuskane, niesolone. Dodatek nieodzowny w wielu arabskich wypiekach. Smaczne również jako niskokaloryczna przekąska.
Dostępność: dostępny
Prażone, czarne pestki arbuza, 200g

Arabska przekąska, czarne, prażone pestki arbuza, 200g.
Dostępność: dostępny
Prażone, czerwone pestki arbuza, 200g,

Arabska przekąska, czerwone, prażone pestki arbuza, 200g.
Dostępność: dostępny
Prażone, żółte pestki arbuza, 200g

Arabska przekąska, żółte, prażone pestki arbuza, 200g.
Dostępność: dostępny
Świeże daktyle mozafati Vitatips, 580g +/-30g

Świeże, aromatyczne daktyle typu mozafati. Miękkie i soczyste. Pyszna, zdrowa przekąska. Doskonały dodatek do deserów i ciast. Zastrzyk energii. Bez środków konserwujących.
Dostępność: dostępny
Świeże daktyle Pamir, 550 g

Świeże, aromatyczne daktyle typu mozafati. Miękkie i soczyste. Pyszna, zdrowa przekąska. Doskonały dodatek do deserów i ciast. Zastrzyk energii. Bez środków konserwujących.
Dostępność: dostępny
Mieszanka orzechów i pestek, 300 g

Oryginalna libańska mieszkanka orzechów i pestek.
Dostępność: dostępny
Suszone czarne limetki, loumi, 50 g

Loumi, suszone limetki (Loomi, Lumi) jest przyprawą używaną w dań Bliskiego Wschodu. Loumi są zwykle używane w daniach z roślin strączkowych, zupach, w daniach z owoców morza lub mięsa, również do ryżu. Przed dodaniem do potrawy się je rozgniata. Po ugotowaniu stają się miękkie i jadalne.
Dostępność: dostępny
Suszone limetki, loumi, 50 g

Loumi, suszone limetki (Loomi, Lumi) jest przyprawą używaną w dań Bliskiego Wschodu. Loumi są zwykle używane w daniach z roślin strączkowych, owoców morza lub mięsa, również do ryżu. Przed dodaniem do potrawy się je rozgniata. Po ugotowaniu stają się miękkie i jadalne.
Dostępność: dostępny
Orzechy pinii, (pinia) 250 g

Orzechy pinii pozyskiwane są z szyszek pewnego gatunku sosny. Są bogate w tłuszcze. Jada się je na surowo, prażone lub solone.
Dostępność: dostępny
Orzechy pinii, (pinia) 30 g

Orzechy pinii pozyskiwane są z szyszek pewnego gatunku sosny. Są bogate w tłuszcze. Jada się je na surowo, prażone lub solone.
Dostępność: dostępny
Orzechy pinii, (pinia) 75 g

Orzechy pinii pozyskiwane są z szyszek pewnego gatunku sosny. Są bogate w tłuszcze. Jada się je na surowo, prażone lub solone.
Dostępność: dostępny
