Zapisujemy tylko niezbędne informacje w "ciasteczkach" z naszego Targu :) Akceptuje
Wyświetlanie wszystkich wyników: 12Posortowane według popularności
Frikeh (freekeh). Gruba kasza z zielonej pszenicy, prażona. variable, 700g, 900g, Liban, Khater, Zaidan Al Ammouri & Sons Co
Makdous – bakłażany nadziewane orzechami z papryką. Tradycyjna arabska przekąska. variable, 2600g, 550g, 900g, Liban, Khater
Indyjski ryż basmati typu Stella 1121. Długie, białe ziarno, puszysty po ugotowaniu. variable, 5kg, 900g, Irak, Bazaz Group
Ryż pakistański basmati. Smukłe, białe ziarno, delikatny smak. Najwyższa jakość. variable, 900g, Pakistan, Babaker Abu Kass
Ryż indyjski basmati. Smukłe, białe ziarno, delikatny smak. Najwyższa jakość. variable, 10kg, 4.5kg, 900g, Sri Lanka, Mahmood Rice
Gruba postać tradycyjnego dodatku do dań w krajach Magrebu. variable, 900g, Liban, Khater
Pasta z daktyli. Przecier daktylowy suszony i odparowywany do postaci elastycznej masy. Niezbędny do ciasteczek Ma-amoul, świetna do ciast i deserów lub jako ciągutka. variable, 900g, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Dubai Dates Factory
Pasta składająca się w 100% z daktyli. variable, 900g, Syria, AlSmaili
Ziarna łubinu. Przed gotowaniem namoczyć w zimnej wodzie na 24 godziny. Gotować w świeżej osolonej wodzie. variable, 900g, Liban, Khater
Ryż indyjski basmati. Smukłe, długie, białe ziarno, delikatny smak. Jakość premium – kategoria A. variable, 900g, Arabia Saudyjska, Al Shalan
Na Bliskim Wschodzie bobik jest podstawą wielu dań. Często doprawiany kminem rzymskim. variable, 900g, Liban, Khater
Daktyle libańskie Khudri. Soczyste i aromatyczne, idealne do diety. variable, outofstock, 900g, Syria, Fakhran Foods