Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Wysyłamy do paczkomatów!


  Wysyłamy do paczkomatu!

Google translate

Sklep Arabskie.pl - opinie klientów

Newsletter - zapisz się :)
Wyślij swój adres e-mail, by otrzymywać informacje ze sklepu ARABSKIE smaki i aromaty. Nowości, promocje, nowe przepisy i nie tylko. Zapraszamy :)
Promocje
Przyprawa do Makloubeh, 50 g
Przyprawa do Makloubeh, 50 g
7,90 zł 5,90 zł
szt.
Przyprawa do falafela, 50 g
Przyprawa do falafela, 50 g
7,90 zł 5,90 zł
szt.
Salami z indyka w plastrach, 200 g
Salami z indyka w plastrach, 200 g
13,90 zł 9,90 zł
szt.
Zatar (Zaatar) Halabi, receptura syryjska, 454 g
Zatar (Zaatar) Halabi, receptura syryjska, 454 g
19,90 zł 15,90 zł
szt.
Ajvar łagodny 680 g
Ajvar łagodny 680 g
23,90 zł 19,90 zł
szt.
Mieszanka siedmiu przypraw, 50 g
Mieszanka siedmiu przypraw, 50 g
7,90 zł 5,90 zł
szt.
Mastyks spożywczy, 0,5 g
Mastyks spożywczy, 0,5 g
7,90 zł 6,60 zł
szt.
Tymianek dziki, 20 g
Tymianek dziki, 20 g
4,50 zł 4,50 zł
szt.
Tahini, tahina, pasta sezamowa, Khater 800 g
Tahini, tahina, pasta sezamowa, Khater 800 g
34,90 zł 28,90 zł
szt.
Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, 250 ml
Melasa, syrop z granatów. Grenadine Molases, 250 ml
13,90 zł 11,90 zł
szt.
Przyprawa do szawarmy (shawarmy), 50 g
Przyprawa do szawarmy (shawarmy), 50 g
7,90 zł 5,90 zł
szt.
Ajvar pikantny, 350 g
Ajvar pikantny, 350 g
14,90 zł 13,90 zł
szt.

Opinie klientów

Hanna rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 327365 z 14.01.2015

Duży wybór interesujących produktów. Oczywiście sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: przyprawy, pasta sezamowa, półprodukt; styczeń 2015

plusy: możliwość skorzystania z przepisów

minusy: brak 


 

Agata rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 326477 z 08.01.2015

To mój pierwszy zakup w sklepie Arabskie.pl, ale... na pewno nie ostatni. Asortyment jest bardzo ciekawy, produkty świeże, a dostawa - błyskawiczna. Produkty są starannie zapakowane, aby nic się nie uszkodziło w trakcie transportu. Informacja o statusie zamówienia jest aktualizowana, więc wiem co się dzieje z przesyłką. Jednym słowem, POLECAM zakupy w sklepie Arabskie.pl

zakupy: ZATAR, melasa z granatów, suszone limetk; grudzień 2014

plusy: zdjęcia i opisy produktów, asortyment

minusy: --- 

 

 


 

Elżbieta rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 323661 z 17.12.2014

Ciekawość nowych smaków, sklep jest egzotyką na naszym rynku. To miłe, polecam tę stronę, robienie zakupów to przyjemność . Kosztowanie ich to nowa przygoda.

zakupy: przyprawy, desery, dżemy, wędlina, oleje; grudzień 2014

plusy: rzetelność

minusy: mały asortyment

 

 


 

Benedykt rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 322613 z 11.12.2014

Tylko tu tak bogaty wybór produktów bliskowschodnich

zakupy: ciasto knafeh, woda różana, habak, ; grudzień 2014

plusy: duży wybór, profesjonalna obsługa

minusy: brak

 

 


 

Karolina rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 319581 z 21.11.2014

produkty egzotyczne niedostępne gdzie indziej, polecony na blogu mojewypieki.com

zakupy: woda z kwiatów pomarańczy, mahlep; listopad 2014

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

 

 


 

Andrzej rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 319473 z 20.11.2014

Wybór zupełnie przypadkowy. Szukałem konkretnych przypraw i znalazłem. Sklep spełnia moje oczekiwania w 99.8 % ( do 100 procent brak jedynie kiszonych cytryn :). Transakcja wzorcowa. Zamówienie złożone 17.11 póżnym wieczorem, a dzisiaj (20.11 ) już gotuję.

zakupy: Ras el Hannout, Zatar, Habak...; listopad 2014

plusy: Więcej niż zwykły sklep

minusy: Brak

 

 


 

bella rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 318569 z 13.11.2014

Bardzo jestem mile I pozytywnie zaskoczona szybkością I sprawnością dostawy , oprócz tego towar na prawdę jest dobrej jakości I ogromnie się cieszę że można zamawiać takie produkty

zakupy: woda kwiatowa I chleb arabski; listopad 2014

plusy: szeroka oferta I I doskonały kontakt z klientem

minusy: nic na razie

 

 


 

malgi rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 316389 z 26.10.2014

duża oferta

zakupy: woda pomarańczowa; październik 2014

plusy: szybka obsługa, duża oferta produktów

minusy: nie mam uwag

 

 

 


 

Ewa rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 313833 z 07.10.2014

otrzymałam to, czego oczekiwałam

zakupy: kawa Najjar + filiżanki; październik 2014

plusy: tak, jak być powinno

minusy: brak

 

 

 


 

Artur rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 309209 z 04.09.2014

Przejrzysta oferta. Świetny pomysł udostępniania oryginalnych przepisów. Moje kolejne zakupy jak zwykle sfinalizowane bez zarzutu. Z przyjemnością polecam.

zakupy: Herbaty, przetwory.; wrzesień 2014

plusy: Oryginalna oferta

minusy: Nie stwierdziłem

 

 

 


 

karolina rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 303317 z 29.07.2014

Sklep ma asortyment trudno dostępny w Polsce. Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

zakupy: pita, hummus; lipiec 2014

plusy: szeroki asortyment produktów kuchni arabskiej

minusy: brak

 

 


 

Joanna rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 296533 z 16.06.2014

Wybór był zupełnie przypadkowy, a szukałam produktów na wieczór arabski z przyjaciółmi. Było pysznie! Wszyscy najedzeni, zadowoleni, a gospodarze kontenci;-) Informacje o statusie zamówienia wpływały regularnie. Polecam szczerze sklep Arabskie.pl!

zakupy: sporo tego było...; czerwiec 2014

plusy: kontakt, miła i fachowa obsługa

minusy: nie widzę wad

 

 


 

Mateusz rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 290793 z 10.05.2014

Najlepsza kawa dostępna tylko tutaj :) Polecam!!!!

zakupy: Kawa Najjar; grudzień 2013

plusy: Same plusy

minusy: nie ma

 

 

 


 

A rekomenduje Arabskie.pl

opinia nr 287997 z 18.04.2014

Wszystko ok, jak zwykle

zakupy: baklava, lokum; kwiecień 2014

plusy: baklava

minusy: brak

 

 


 

Opinie na temat sklepu www.arabskie.pl pochodzące z portalu sklepy24.pl - przewodnika dla kupujących online

Więcej opinii pod powyższym linkiem. 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl